nieuws

NIEUWE REGELS VOOR REGIOKAMPIOENSCHAPPEN

ER IS GEEN KRINGKAMPIOENSCHAP INDOORDRESSUUR MEER !!!!

Je dient je middels selectiewedstrijden te selecteren voor de Regiokampioenschappen. Als je precies wilt weten wanneer de selectiewedstrijden zijn, klik dan op 1 van onderstaande rubrieken:

Er zijn aparte dagen voor pony's en paarden MAAR ook per rubriek kan het verschillen, het is ook terug te vinden op www.paardensportnoordholland.nl!! 

De wijze van selectie voor het regiokampioenschap is voortgekomen uit het feit dat een selectie op 1 kringkampioenschap regelmatig voor problemen zorgde. Datum viel gelijk met andere wedstrijd /combinatie niet in vorm. We hebben getracht deze beperkingen te voorkomen. Een combinatie heeft nu de mogelijkheid binnen kring/regio selecties te rijden op voor hen geschikte data. 

In de Bijlage vindt je alle informatie over WAAR de selectiewedstrijden worden gehouden.

Als er vragen zijn over de selectiewedstrijden e.d. kan je contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van de regio: Monique van Duivendijk: wedstrijdsecr.nh@hotmail.com 

E.e.a. is ook terug te vinden op de FB pagina van de regio en op de website van de regio, maar vragen wilt ze graag per mail ontvangen en niet via FB.

Marinette van Acker
secretaris Kring Midden