Aktiviteiten

ZATERDAGOCHTEND 8 APRIL

Wie is Cindy Feld ? Cindy is een Grand Prix amazone, Orun-instructrice en KNHS jurylid. Zij runt inmiddels al 15 jaar haar eigen kleinschalige dressuurstal DCF stables in Zuidermeer, waar zij 10 luxe stallen gevuld heeft staan met eigen paarden, pensionpaarden en trainingspaarden. Lesgeven is echt haar ding...

Paardrijden moet leuk zijn, dat vindt zij vooral erg belangrijk als zij met een combinatie aan de slag gaat, iedereen helpen op zijn/haar eigen niveau en plezier staat dan ook hoog in het vaandel. Zelf is zij actief in de wedstrijdsport t/m Grand Prix met een aantal veelbelovende paarden van haar zelf en van eigenaren die hun paard bij haar in training hebben staan. Naast het lesgeven fokt zij op kleine schaal en bezoekt zij regelmatig bijscholingen of andere evenementen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de paarden sport. De laatste jaren geeft zij behoorlijk wat clinic's in Noord-Holland en daar geniet zij ontzettend van en daarom heeft zij er enorm veel zin in om bij ons een clinic te komen geven en iedereen te voorzien van tips die het paardrijden nog zoveel leuker en makkelijker kunnen maken.


Op zaterdagochtend 8 april starten we met de clinic van Cindy, de exacte tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en horen jullie later. De clinic wordt gereden met twee dressuurruiters tegelijk waarvoor 45 minuten beschikbaar zijn, waarbij je de eerste en laatste 5 minuten wat in/uitloop hebt van het andere tweetal. De ruiters worden wel ingedeeld in niveau, zodat je samen 45 minuten op eigen niveau getraind kan worden. De kosten voor deze clinic bedragen € 22,50 voor leden en € 27,50 voor niet leden.

Wil je hier aan meedoen, geef je dan voor 27 maart op bij Sandra van Tiel: sandra@92a.nl of 06-51149940. Vermeld je naam, leeftijd, vereniging, paard of pony en wedstrijdniveau. Alleen bij een opgave voor 16 maart hebben leden voorrang op niet-leden!