Aktiviteiten

Jaarvergadering

Vrijdag 25 maart 2016 was de eerste jaarvergadering op onze nieuwe locatie! Een enorme opkomst wat het bestuur goed doet. Er zijn een aantal belangrijke punten besproken. Zo is Kees de Rijk na 9 jaar gestopt als voorzitter en zal Peter Beets deze taak overnemen. Sandra Krop neemt het secretariaat van Peter over. Thirza Koning is als nieuw bestuurslid erbij gekomen.

Verder zijn alle getallen van de afgelopen en komende jaren besproken en is iedereen weer helemaal bij. Dit was overigens top geregeld door Sandra van Tiel en dankzij Martine Reijm was de boekhouding tot in de puntjes geregeld. Verder mogen we Joke, Rene en Yvon niet vergeten voor hun enorme inzet.

Na afloop van de vergadering heeft Astrid Leeuw-Hogenes uitleg gegeven over de nieuwe proeven die per april in zullen gaan. Kortom het was een gezellige en leerzame avond!
Ere-lid Arie Reijm memoreerde nog even dat 40 jaar geleden op 15 maart de club werd opgericht. Ook dat er een generatie wissel heeft plaatsgevonden, namelijk van ouder op kind. Destijds was de vader van Peter ook voorzitter en de vader van Thirza penningmeester. Succes beiden dat moet lukken met zo'n schitterende accommodatie.

Sjaak en Thirza Koning

Reacties  

#1 Yvon 07-04-2016 13:20
Wat super om na ruim 30 jaar een eigen vergaderlokatie te hebben
Citeer